Even voorstellen

Even voorstellen:

Mijn naam is Ilse van Dijk en ik ben een trotse moeder van een dochter. Ik ben werkzaam als kinder-high care neonatologie verpleegkundige op een couveuse afdeling. Dit werk doe ik al vele jaren met veel plezier. Het is mooi om te zien hoe een pasgeboren baby al in staat is contact te maken met zijn ouders. Het begeleiden van ouders vind ik heel fijn en interessant om te doen. Een mooi instrument hierbij is het werken met beelden. Als video interactie begeleider maak ik opnames van ze met het kind om te laten zien aan ouders wat hun kindje al kan in het contact maken. Hierdoor leren ouders hun kind beter kennen en kunnen zo beter ingaan op zijn of haar behoeftes. Hierdoor voelt een baby zich begrepen en dit versterkt de band tussen ouder en kind. Deze methodiek kan ik ook als babyconsulent toepassen.

Ik merk dat ouders zich bij mij op hun gemak voelen, ik neem de tijd en ik ben makkelijk bereikbaar.

 

Ilse van Dijk Sweet Babie

Opleidingen

1996- HBO-v

1998- Kinderverpleegkundige

2000- High care neonatologie verpleegkundige

2008- Video interactie begeleider

2015- Docent babymassage

2015- Babyconsulent

 

Ik ben aangesloten bij: