Recencies

Recensies

Ik heb al veel ouders begeleid met hun baby als babyconsulent en tijdens de baby massage. Ik vind het leuk als ik terug hoor hoe dit ervaren is. Dit kan je doen op mijn facebookpagina  Deze pagina Liken is ook Leuk 🙂

Hieronder staat van een aantal ouders hoe zij het werken met mij beleefd hebben:

 

 

Absoluut een aanrader de EHBO cursus voor baby’s en kinderen! Goede informatie, handige tips en fijn om ook te oefenen op poppen. De mensen zijn enthousiast en leggen met praktijkvoorbeelden uit. Iedereen zou dit moeten volgen, zeer nuttig!

Door de enthousiasme, heb ik daarna ook de cursus babymassage thuis gevolgd. Ilse kijkt goed naar wat het beste en fijnste is voor jou en je baby. Met een ontspannend muziekje op de achtergrond en de rust die Ilse uitstraalt hebben wij fijne lessen gehad. Erg fijn de goodiebag met reader waarin alle tips en tricks instaan zodat je thuis verder aan de slag kunt. Ook dit is dus zeker een aanrader!

Annelieke de werdt

De cursus EHBO is echt een aanrader voor elke ouder, verzorger of oppasser. Heel veel nuttige info zodat je weet hoe je moet en niet moet handelen in verschillende situaties.

Na deze cursus heb ik een les babymassage gewonnen. Die les beviel zo goed en was zo leuk dat ik de rest van de cursus ook maar gedaan heb. Hele leuke manier van contact maken met je kindje en Ilse is een hele leuke instructeur die echt naar je kindje kijkt en met je meedenkt.

Maike Leenen

Ik heb super genoten samen met Sep! Hele fijne begeleiding tijdens de massage en je kunt met al je vragen over je baby terecht bij Ilse. Zeker een aanrader!! Sep was elke dinsdag helemaal relaxed na de massage! Bedankt
Klaartje van Buul

Het is intussen alweer een paar maanden geleden, maar wij hebben met ons zoontje de individuele cursus babymassage gedaan bestaande uit 3 lessen bij ons thuis. Wat was het leuk en leerzaam! Ilse is ontzettend aardig en rustig, neemt alle tijd en kijkt echt naar je kindje. Als hij even niet tevreden is last ze een pauze in en vaak heeft ze dan direct in de gaten wat het probleem is. Na de massage mocht onze zoon in de tummy tub, daar genoot hij volop van. Nog steeds komt wat we geleerd hebben van pas. Onze zoon heeft helaas last van eczeem. Daarom smeer ik hem iedere dag in met creme of olie om zijn huidje vet te houden. En natuurlijk doe ik dit volgens de technieken van de babymassage! Bedankt Ilse!

Kimberly Zonneveld

Dat Ilse al zo lang met baby’s werkt, is echt een pluspunt. This heel bijzonder om je zoon zo te zien genieten als je heel aandachtig met bijvoorbeeld zijn voetje bezig bent.

Lot Jacobs

Super bedankt voor de fijne lessen babymassage! mijn zoontje heeft ervan genoten en ik ga hem zeker thuis vaker masseren! Ik vondt het ook heel erg fijn om laagdrempelig in een open sfeer allerlei vragen of onderwerpen te kunnen bespreken en om tips te krijgen. Super bedankt Ilse! Groetjes Maartje en Keen

Maartje Willems

Onlangs de EHBO cursus voor kinderen gevolgd. Duidelijke uitleg en praktische tips waar je echt wat mee kan! Een aanrader voor iedereen met kinderen of voor wie werkt met kinderen!

Nicole Verhoeven

Jammer dat de lessen zijn afgelopen.  Even een moment voor jou en je baby. We hebben er ontzettend van genoten, kleine Jim was helemaal relax na afloop. Ilse doet zo haar best om het je naar de zin te maken…een hapje en drankje..wij voelde ons meer dan welkom en hebben veel aan alle tips gehad! Bedankt Ilse….écht een aanrader voor iedereen!
Jolanda

Super fijne begeleiding! Mijn dochtertje is altijd super relaxed als ze gemasseerd is en slaapt als een blok erna. Echt een aanrader voor iedereen met een babytje!

Sandra Gorter

We hebben onlangs de cursus babymassage gedaan bij Ilse! Of ja eigenlijk bij mij thuis want dat vond Ilse ook prima omdat we maar met n klein groepje waren. Een fijne ervaring waarbij we ons aakonden passen aan de behoefte van ons kleintje. Ipv te stressen rondom voeding, slaapjes etc heb ik het ervaren als heel ontspannen en relaxed. Ilse heeft veel ervaring met baby’s en komt tussendoor met handige info en tips! En als je eigen baby slaapt mag je er een van Ilse lenen. (Die ligt tenminste altijd stil)😉. Buiten de ervaring vd ontspannen massage is het zeker leuk om met andere moeders in contact te komen en zo ervaringen uit te wisselen. Ilse heel erg bedankt! Je bent een fijn persoon😘 groetjes Josh en Daniëlle

Daniëlle

Genoten van drie privelessen babymassage van Ilse! Wat heerlijk om onze kleine meid zo te zien genieten. Ilse gaf steeds de bevestiging die ik nodig had, waardoor ik nog extra kon genieten. Ze nam alle tijd en rust en gaf steeds antwoord op alle vragen die ik had. Ik heb ontzettend genoten samen met onze Floor. Heerlijk om zo nog beter kennis te maken met je kindje.

Maicel en Marlieke Groenen

Hele fijne ervaring overgehouden aan de babymassage.
Onze Thijmen werd er telkens helemaal relaxed van!
Goede begeleiding. Top!

Charlotte

Eind december een babyconsult gehad van Ilse. Erg fijn als je je baby beter wil leren begrijpen. Heel erg fijn gesprek gehad en samen gekeken naar wat ons zoontje Noah nu precies bedoelt met zijn signalen. Door middel van videobeelden die een week later samen met ons zijn doorgenomen, begrijpen wij Noah nu veel beter! Je ziet het eens van een andere kant en je ziet dat je baby al echt met je communiceert. Zij het op zijn eigen wijze. Door het consult en de fijne begeleiding via o.a. WhatsApp en e-mail heb ik het gevoel een echte band te hebben met Noah. en zijn we erachter gekomen dat Noah gewoon een super vrolijke baby is die het bij ons erg naar de zin heeft. Kortom: door een babyconsult kom je veel te weten over je baby dat je eerst nog niet wist en krijg je zelf een stuk meer zelfvertrouwen in wat en hoe je het doet. Een echte aanrader!!

 

Noortje van der Wijst

Wij hebben met groot genoegen zowel een cursus babymassage gevolgd, als gebruik gemaakt van Video Interactie Begeleiding (VIB). Het allerbelangrijkste is eigenlijk, buiten dat het twee fantastische methodes zijn om een betere band met je kindje op te bouwen, dat Ilse een “bak” aan ervaring heeft op het gebied van baby verzorging en communicatie. Door rustige en ondersteunende feedback, maak je veel leermomenten mee, nog los van de cursus zelf.

De VIB geeft erg mooi inzicht in de manieren waarop je kindje contact wil maken.. iets wat voor kersverse ouders nog geen eenvoudige opgave is. Ilse weet precies de belangrijke momenten vast te leggen, en daarbij op een positieve manier duidelijk te maken wat er gebeurt in de interactie.

Hartstikke bedankt Ilse! Tim, Kristel & Ruben

Tim

Vandaag hebben mijn collega’s en ik een cursus van Ilse gehad.
De cursus was erg fijn en leerzaam.
Met eerst het informatieve gedeelte en daarna als praktijk de babymassage.
Wij werken alle vier op een babygroep in de kinderopvang en wilden graag meer informatie over krampjes, dragen en babymassage.
Er was voldoende tijd voor vragen en Ilse heeft veel kennis en draagt deze op een erg fijne, professionele manier over. 
De cursus voldeed super aan onze verwachtingen. Bedankt Ilse!
Ik hoop dat je nog meer pedagogisch medewerksters kunt inspireren

Jolanda Nooijen

pedagogisch medewerkster, Korein Kinderplein